***UDSOLGT***Næste Vin Arrangement: Naturlige Vinperler fra Østrigske Diwald d.20/4
Med sloganet ”Organic wines since 1976”, må man sige, vi suverænt kan præsentere jer for pionererne indenfor økologisk dyrkning af vin:
“We are pioneers of organic winegrowing in Austria, with our roots in the region of Wagram, and the younger generation is now running the show.
We like Grüner Veltliner and Riesling, from classic to single vineyards and orange. We also like almost forgotten wines such as Frühroter Veltliner and lively red wines in northern style that can also be enjoyed in summer.
What we don´t like are “Coca Cola Wines” and “Glass House Tomatoes”. Which is why we interfere as little as possible in the cellar. All that is needed is lots of head work and intuition, patience and love for wine”
Vinene præsenteres på aftenen af Martin Diwald selv. Sydhavnens Vinbar er eneste importør i DK på vine fra Diwald og vi kick starter med mousserende Grüner i økologisk Sekt udgave.
Vi skal smage mange vine! Smageprogrammet indeholder flere Grüner Veltliners, naturvin, Zweigelt og hele to udgaver af deres orangevin. Glæd jer til at smage især Luft & Liebe - en saftig, letdrikkelig naturvin på Grüner Veltiner.
Denne aften serverer vi vores populære færøske laks, luksus sardiner og Vinbarens udsøgte charcuteri til vinen.
Martin har – fra sin egen kælder – sørget for, vi på aftenen bl.a. kan smage en modnet 9 år gammel top Gruner Veltliner (2013), samt en sjælden orangevariant af Riesling – kun 300 flasker produceret i 2017.
Smæk for skillingen, beskriver disse vine bedst - Og så er Martin bare utrolig sympatisk, økologisk cool med særdeles god smag, - så kom!
Pris: 595;
Det sker den 20. april kl. 18:30 i Sydhavnens Vinbar på Borgbjergsvej 52.
Senest har Diwald opnået suveræne scores, bl.a:
96/100 – Ried EISENHUT 1ÖTW 2018 Riesling
95/100 – Ried GOLDBERG 1ÖTW 2019 Grüner Veltliner
94/100 – Ried GOLDBERG 1ÖTW 2019 Riesling
Køb din billet her
Her er en lille profil film, som Martin har lavet:
Køb vinene til særpris på aftenen og afhent i vinbaren i en af de efterfølgende dage.